Opgelet, u kunt uw wachtwoord en uw gebruikersnaam niet allebei via hetzelfde communicatiekanaal ontvangen. U moet één communicatiekanaal per aanvraag kiezen: per SMS, per post of per telefoon 02 622 20 00.

Wachtwoord vergeten of geblokkeerd ?

U kent uw gebruikersnaam, maar u bent uw wachtwoord vergeten of uw wachtwoord is geblokkeerd.

Als u een itsme®-account hebt, hebt u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet meer nodig. Log rechtstreeks in op Beobank Online via het tabblad ‘itsme®’.

Als u geen itsme®-account hebt, kunt u uw wachtwoord meteen resetten per SMS op voorwaarde dat u een GSM-nummer hebt geregistreerd in uw persoonlijke gegevens. Indien dit niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om een nieuw wachtwoord te ontvangen via de post.

Reset uw wachtwoord

Gebruikersnaam vergeten?

U bent uw gebruikersnaam vergeten

U kunt deze meteen opvragen op voorwaarde dat u een e-mailadres heeft geregistreerd in uw persoonlijke gegevens. Indien niet, kunt u kiezen om uw gebruikersnaam via de post te ontvangen.

Uw gebruikersnaam opvragen

Hebt u uw inloggegevens voor Beobank Online of Beobank Mobiel verstrekt en bent u het slachtoffer geworden van phishing ?

Denkt u dat u het slachtoffer bent van phishing?

Of bel Beobank Service Center op +32 (0)2 622 20 00 van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en zaterdag van 9u tot 12u30.

Buiten deze uren, gelieve Card Stop te bellen op +32 (0) 78 170 170.

Of klik hieronder om het formulier in te vullen.

Mijn Bankieren op afstand blokkeren

Bevestiging Mobile

Wilt u uw online aankopen bevestigen via Beobank Mobile ?

Bevestiging Mobile is een manier van sterke authenticatie waarbij het versturen van een code via sms vervangen wordt door een notificatie op uw smartphone.

Meer info

Telefonische ondersteuning nodig?

Hebt u telefonische hulp nodig?

Bij moeilijkheden of wanneer u uw Digipass heeft geblokkeerd of als geen van deze oplossingen blijkt te lukken, kunt u telefonisch contact opnemen met uw Beobank Service Center, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en zaterdag van 9u tot 12u30.